Nyheder

Nyheder

Kongerens Jelling søger nye indtægtsmuligheder

januar 7, 2021

Ligesom mange andre museer har Kongernes Jelling kæmpet med få eller ingen besøgende på grund af Covid-19. Uden besøgende er det meget svært for museer at tjene penge. Coronakrisen har derfor haft en ødelæggende indvirkning på museernes økonomi og faktisk på mange virksomheder og på tværs af de fleste sektorer.

omstillingspuljen image
Finansiering fra Omstillingspuljen

december 10, 2020

Presuno har netop modtaget forhåndsgodkendt tilsagn om finansiering fra det danske statsstøtteprogram Omstillingspuljen.

testing the presuno app outside
Friluftsrådet tester Presuno for dets udendørs konferenceindslag

oktober 22, 2020

De smukke naturomgivelser på Naturcenter Sydamager, Danmark, danner rammen om livestreaming af en præsentation af naturvejleder.

Seneste opdateringer

marts 10, 2022

Affility and beyond… Vores mangeårige samarbejdspartner, Louise Juhl, der nu er Founder hos Affiinity – der på konsulentbasis optimerer den digitale lead generering mod B2B kunder, har fået en introduktion til Presuno og var vild med det. Det behøver du ikke tage vores ord for. Hun siger blandt andet: ‘I need to use tools that connect customers through online touchpoints and through their digital customer journey. This could very much be a new tool to use. Creating a feeling of togetherness – close to what you can have in a real face-to-face situation. You don’t need an entire TV crew or big technical setup. The tool can live stream directly from an app – whaaaat! Ja, man skal se det for at tro det. Læs den fulde post her.

februar 3, 2022

Efter en lang og træls periode med Corona restriktioner og nedlukninger blomstrerer optimismen og skaberlysten igen. Og det samme gør vores fine partnerskab med Kongernes Jelling. Vi har knoklet med opdateringer og optimering, og nu er Kongerne Jelling for alvor igang med at implementere brugen af vores service. Denne gang var det en gymnasieklasse fra Silkeborg, der skulle lære om alle de fantastiske fund og den inspirerende historie om Harald Blåtand og vikingerne. Hvis du vil lære med, kan du se de første 10 minutter af den guidede tour her.

december 16, 2021

En kort status inden vi går på velfortjent juleferie. Vi er ved at være i mål med vores nye fokusområde til medieverden, og forventer fortsat at kunne levere dette i starten af 2022. Det betyder dog også, at vi har udskudt planerne for en egentlig public app i App Store lidt endnu. Fokus er 100% på det professionelle segment, og det fortsætter det med i 2022. God jul og godt nytår!