Altid første række

Det behøver hverken være kedeligt eller besværligt med interaktive digitale live oplevelser. Er du rundviser på et museum, underviser på en skole eller ejendomsmægler med en fremvisning, så kan du benytte videosoftwaren fra Presuno til at skabe et unikt interaktivt event for dit publikum.

Behold dit publikum

Tilstedeværelse er tit nøglen til den sublime oplevelse for et publikum. Men desværre kan publikum være forhindret i at være tilstede, hvis de sidder i et andet land, corona-retningslinier står i vejen eller transport er en udfordring.

Vi har alle prøvet at deltage i events via online mødesteder såsom Zoom eller Teams i stedet. Det er oftest stillestående og envejskommunikation. Større videoproduktioner kræver flere hænder og et pænt budget. Alt det kommer du udenom med videosoftwaren fra Presuno. Her kan du som ene person skabe et unikt live videoevent. Videosoftwaren er nem at håndtere så du skal blot tænke på at lave de bedste interaktive digitale live oplevelser for dit publikum.

Interaktivitet er nøglen til engagement

Undervejs i video-eventet kan publikum kommentere og stille spørgsmål. Interaktivitet er vigtig for den levende oplevelse. Dét krydret med din begejstring og planlagte materialer er vejen til succes.

Det kunne ikke være nemmere!

Planlæg dit video-event og upload relaterede film, fotos eller andet materiale på forhånd

Opret et event, hvor gæster kan tilmelde sig og få et link tilsendt på deres email

Er du interesseret i at høre mere eller få en demonstration?

Kontakt Jesper Lyngbye for en demo eller for mere information